In Nederland vieren we elke tweede zondag van mei Moederdag. Dit jaar valt dat op 12 mei. Op Moederdag is het jouw beurt om iets terug te geven aan je moeder. Maar wat geef je jouw moeder op deze dag? Daar helpen wij je graag bij. 

Verras je moeder met een PIKAJOE fotoslinger of cadeaubon

De PIKAJOE fotoslinger is altijd een leuk cadeautje om te geven, ook met Moederdag. Vind je het lastig om een leuke kleur te kiezen? Ga dan voor de PIKAJOE Cadeaubon en laat je moeder zelf een keuze maken! Gebruik je code 'moeder' dan krijg je ook nog eens 15% korting!
De code is geldig tot en met a.s. zondag 12 mei 2024 en niet geldig op actieproducten. 

Wil je er nog een persoonlijke boodschap bij vermelden? Geef dit dan aan bij Stap 2 in het bestelproces, dan schrijven wij er een leuk kaartje bij!

Free Printable Moederdagkaart

Speciaal voor moederdag hebben we een PIKAJOE Moederdagkaartje ontworpen. Het leuke is dat je hem gratis kunt downloaden en thuis kunt printen. Leg hem op het dienblad bij het ontbijt op bed, wedden dat je je moeder ermee verrast?! 

DOWNLOAD PRINTABLE

Meer over de PIKAJOE fotoslinger

Wil je meer weten over de PIKAJOE Fotoslingers? Neem dan een kijkje in onze webshop of doe inspiratie op op ons blog. Bestel de PIKAJOE fotoslinger en 'pick a you-moment'!

Contact

Heb je een vraag of een idee, stuur een mailtje naar klantenservice@pikajoe.nl

© 2016 - 2024 Pikajoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel