Algemene voorwaarden

Algemeen 
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten tussen PIKAJOE Fotoslingers en de afnemer. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Santhijs VOF met Kamer van Koophandelnummer 66342600. 

Prijzen 
Genoemde prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. 
Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld. Prijswijzingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op www.pikajoe.nl. Voor de gevolgen van druk-, type- en gebruiksfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. 

Betaling 
Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. 

Er kan op de volgende manieren betaald worden: 

 • iDeal 
 • Overschrijving via de bank/giro op IBAN rekeningnummer: NL75KNAB0255402465 t.n.v. Santhijs VOF o.v.v. ordernummer en naam. 
  Betalingen per iDEAL lopen via Mollie.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzendklaar gemaakt. Bestellingen worden (uiterlijk) op woensdagen en vrijdagen aangeboden bij Post NL. Pakketten worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen afgeleverd door Post NL. 

Verzendkosten 
De verzendkosten voor de slinger (1-2 stuks) bedragen € 3,95. Bestel je 3 of meer slingers dan bedragen de verzendkosten € 6,95. Voor alleen een setje kaarten betaal je € 2,19 verzendkosten. Bestel je meer dan 3 setjes kaarten dan betaal je € 2,92 verzendkosten. In het winkelmandje vind je de juiste verzendkosten.

Bij een bestelling boven de € 75,- (binnen Nederland) zijn de verzendkosten gratis. De verzendingen verlopen via MyParcel. Bij de slingers ontvang je ook een track & trace code, zodat je jouw slinger kunt volgen.

Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Wilt u iets laten verzenden naar het buitenland, neem dan even contact met ons op.

U krijgt altijd bericht 
Alle producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet voorradig is. In dat geval ontvangt u daarover zo spoedig mogelijk bericht en houdt PIKAJOE Fotoslingers uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen.

Zichttermijn 
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, tenzij artikelen speciaal voor u op maat zijn gemaakt. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour sturen. Indien u besluit de bestelling retour te sturen, zijn de kosten voor het versturen voor eigen rekening. U dient het artikel eerst als retour aan te melden via klantenservice@pikajoe.nl. Wij zullen de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen met bijvoeging van een speciaal retourformulier. PIKAJOE Fotoslingers behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen kosten in rekening te brengen. Na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 10 werkdagen het bedrag terug op je rekening.

Afbeeldingen en specificaties
PIKAJOE Fotoslingers streeft ernaar, via beelden en teksten, een zo reëel mogelijk beeld te geven van de aangeboden producten. Alle afbeeldingen; foto’s, tekeningen etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de internetsite van PIKAJOE Fotoslingers gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Garantie 
Alle producten van PIKAJOE Fotoslingers worden door ons persoonlijk ontworpen en gemaakt. De slingers zijn handmade en daardoor nooit gelijk aan een ander artikel. Wij garanderen dat elk artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid. Eventuele gebreken die bij normaal gebruik optreden in of aan artikelen herstellen wij kosteloos. Als een klacht gegrond is, komen de verzendkosten voor onze rekening. PIKAJOE Fotoslingers stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden. Wij hanteren een reparatietermijn van gemiddeld twee weken. Als u het te repareren of te vervangen artikel verzendt, moet het van een verpakking zijn voorzien waarbij schade niet mogelijk is. 

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als deze slijtage als normaal kan worden beschouwd. Schoonmaken en gebruiksfouten vallen buiten de garantie. 

Ook in de volgende gevallen kunt u geen aanspraak maken op de garantie: 

 • Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht (al dan niet ter reparatie) door derden. 
 • Bij oververhitting door centrale of andere verwarming. 
 • Bij blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte, koude of droogte. 
 • Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid. 
 • Bij invloeden van buitenaf (zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen etc). 
 • Als u PIKJAOE Fotoslingers niet tijdig plaats, gelegenheid of tijd geeft voor 
  onderzoek en herstel van het gebrek. 
 • Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet. 

Gegevensbeheer
Indien u een bestelling plaatst bij PIKAJOE Fotoslingers, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van PIKAJOE Fotoslingers. PIKAJOE Fotoslingers houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy.

PIKAJOE Fotoslingers maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van PIKAJOE Fotoslingers gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan: 

Santhijs VOF
BTW nummer: NL856503368B01 
KvK-inschrijfnummer: 66342600 

PIKAJOE Fotoslingers behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen. Vragen over onze algemene voorwaarden? Neem dan contact met ons op via info@pikajoe.nl.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 Pikajoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel