Deze uitdrukking kennen jullie vast wel: "Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen". Wij, Madelon en Djamila, hebben dit heel letterlijk genomen en hebben startte in 2016 deze webshop met eigen gemaakte fotoslingers: PIKAJOE Fotoslingers.

Het idee is in november 2015 ontstaan in de aanloop naar de eerste verjaardag van het zoontje van Madelon: "Ik wilde leuke foto’s van zijn eerste levensjaar ophangen in de woonkamer tijdens zijn verjaardagsfeestje. Zo kon je goed zien hoe hij alweer gegroeid was! Na een flinke zoektocht vertelde ik Djamila dat geen enkele slinger aan mijn wensen voldeed." Haar reactie: "Weet je wat? Ik koop een naaimachine en maak hem voor je!" Zodoende zijn we er mee aan de slag gegaan en hebben we het idee verder geprofessionaliseerd. 

De naam PIKAJOE is een verbastering van de 3 termen: 'pick-a-you', jij pikt jouw moment (bruiloft, geboorte, verjaardag etc.) en pikt uit jouw fotoarchief je favoriete foto's voor in de slinger, elke feestelijke gebeurtenis opnieuw! Bij ‘pikajoe’ denken we ook aan een vogeltje. Drie jaar na de lancering van de fotoslingers zijn we gaan uitbreiden met papierwaren en kleine woonaccessoires. Hierbij hebben wij dan ook het vogeltje als beeldmerk opgenomen in onze huisstijl.

We bedenken, ontwerpen, maken én fotograferen zoveel mogelijk alles zelf. De producten van Studio Stationery vinden we zo passend bij ons, dat we daar enkele items van hebben opgenomen in de webshop. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen, kaarten en producten.

Feedback of nieuwe ideeën zijn altijd welkom en als je nog vragen hebt, kun je ons altijd mailen of een berichtje sturen via Facebook of Instagram.


© 2016 - 2024 Pikajoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel