Slinger met foto’s

Die grote verzameling aan foto's op een leuke en originele manier ophangen? Upgrade je woonkamer dan met de PIKAJOE fotoslinger! Een unieke en duurzame slinger die je heel persoonlijk maakt met foto’s of kaarten.

Voor elk feest een passende slinger met foto’s

Bij feestjes horen slingers. Maar waarom zijn de slingers voor iedereen gelijk? Een persoonlijke slinger met foto’s is toch veel leuker! Dat is precies wat wij dachten en zo ontstond de PIKAJOE fotoslinger.

Met de PIKAJOE fotoslinger heb je voor iedere feestelijke gelegenheid een passende slinger. Een verjaardag, geboorte, bruiloft of welkom-terug feestje? Je maakt het meteen speciaal en persoonlijk door kaarten, foto’s en leuke quotes in de slinger te doen, compleet in de stijl of het thema dat past bij het feest. En niet onbelangrijk: hij is erg duurzaam in gebruik! De 4 meter lange slinger kun je jarenlang gebruiken omdat de prints makkelijk te wisselen zijn in de 15 10×15 cm fotohoezen.

Persoonlijk en uniek

Maak je slinger persoonlijk door zelf je foto’s of kaarten eraan toe te voegen. Met de PIKAJOE fotoslinger bepaal jij hoe jouw unieke slinger eruit komt te zien. Verzamel de mooiste foto's, en zorg voor een persoonlijke touch met de PIKAJOE Fotoslingers. De slinger komt in een handige kartonnen doos binnen waarin je hem ook weer op kunt bergen.

Cadeau doen

De PIKAJOE fotoslinger is niet alleen erg leuk om zelf in huis te hebben bij feestjes, maar het is ook een persoonlijk cadeau! Geef het bijvoorbeeld aan een pas getrouwd stel met allemaal foto’s uit de tijd dat ze elkaar net hadden ontmoet. Of geef hem tijdens een babyshower met leuke foto’s van de toekomstige ouders als kind.

Meer over de PIKAJOE fotoslinger

Wil je meer weten over de PIKAJOE Fotoslingers? Neem dan een kijkje in onze webshop of doe inspiratie op op ons blog. Bestel de PIKAJOE fotoslinger en 'pick a you-moment'!

Contact

Heb je een vraag of een idee, stuur een mailtje naar klantenservice@pikajoe.nl.

© 2016 - 2024 Pikajoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel