Unieke PIKAJOE fotoslinger

Bij een feest horen slingers. Maar bij jouw feest hoort… de PIKAJOE fotoslinger! Dankzij dit even simpele als revolutionaire concept maak je in de kortste keren een geheel eigen en unieke versiering, die het feest pas echt persoonlijk én compleet maakt. De PIKAJOE fotoslinger bestaat namelijk uit 15 transparante insteekvakken, die je zelf naar gelieven kunt vullen. Worden het letters, een fotocollage, kindertekeningen of bloemblaadjes? De enige begrenzing is jouw creativiteit.

Een fotoslinger is een leuke creatieve manier om je foto’s in op te bergen. Een fotoslinger is ook een leuk alternatief voor een slinger op bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, babyshower of trouwdag.

Persoonlijke fotoslinger

Maak je slinger persoonlijk door zelf je foto’s of kaarten eraan toe te voegen. Met de PIKAJOE fotoslinger bepaal jij hoe de slinger eruit ziet. Met eigen foto's, in de stijl die je zelf aan de speciale happening wilt geven. Verzamel de mooiste foto's, en zorg voor een persoonlijke touch met de PIKAJOE Fotoslingers.

Eigentijds en origineel

Komt er een feestje of verjaardag aan? Zelf slingers maken is dan niet het eerste waar je aan denkt. Toch zal een mooie fotoslinger een hit zijn op elk feestje. Hang die grote verzameling aan foto's op een leuke, originele en eigentijdse op en upgrade je woonkamer met de PIKAJOE fotoslinger!

Duurzaam in gebruik

De huidige trends laten zien dat men op zoek is naar unieke en duurzame producten. Iets wat meerdere keren te gebruiken is of wat voor meerdere jaren meegaat. De PIKAJOE fotoslinger is duurzaam in gebruik. Een eenmalige aanschaf waar je jaren plezier van hebt! Bij de fotoslinger krijg je ook een mooie en stevige opbergdoos waarin de slinger bewaard kan worden voor een volgend feestelijk moment.

Meer over de PIKAJOE fotoslinger

Wil je meer weten over de PIKAJOE Fotoslingers? Neem dan een kijkje in onze webshop of doe inspiratie op op ons blog. Bestel de PIKAJOE fotoslinger en 'pick a you-moment'!

Contact

Heb je een vraag of een idee, stuur een mailtje naar klantenservice@pikajoe.nl.

© 2016 - 2024 Pikajoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel