PIKAJOE in de media

27-10-2016

Op de website van Fotografille.nl is een mooie review verschenen over onze fotoslinger. 

Lees het artikel hier

Een kijkje achter de schermen: Madelon

14 oktober 2016

Als mede-eigenaresse van PIKAJOE Fotoslingers ben ik natuurlijk nauw betrokken bij alle processen, zowel organisatorisch als uitvoerend. In dat tweede deel wil ik je graag meenemen in dit verhaal.   

Als klein meisje vond ik het al heerlijk om lekker te knutselen. Een beetje tekenen, friemelen met kraaltjes, zolang ik maar creatief met mijn handen en hoofd bezig was. Ik heb dat niet van een vreemde, want mijn moeder is precies hetzelfde. Die creativiteit heeft zich door de jaren heen als een rode draad door mijn leven heen gewoven. In de verschillende fases van mijn jeugd en volwassenheid komt dit steeds terug, zij het steeds in een wat andere vorm.

De laatste jaren houd ik me met name bezig met grafisch vormgeven. Het zo mooi mogelijk visueel vormgeven van allerlei zaken. Dit loopt uiteen van brochures, logo’s en flyers tot het ontwerpen van de PIKAJOE themawenskaarten. Alle kaarten en visuele uitingen die je in onze webshop tegenkomt zijn van mijn hand.

Een ander kenmerk dat mij typeert, is dat ik een gezelligheidsmens ben. Ik hou ervan om mijn huis sfeervol in te richten en samen met mijn dierbaren leuke dingen te ondernemen. Als het najaar weer in zicht is kan ik me dan ook helemaal verheugen op het stylen van mijn huis in herfst- en kerstsferen. Kaarsjes, kussentjes en warme dekentjes… heerlijk vind ik het!

PIKAJOE herfstkaart

Mijn laatste creatief projectje is de PIKAJOE herfstkaart. Deze kaart is, in tegenstelling tot onze andere kaarten, volledig in kleur en ademt de sfeer van een mooie boswandeling met daarna een warme kop chocolademelk met slagroom. Als je ernaar kijkt wil je lekker op de bank onder een gebreid dekentje kruipen en met een doos speculaasjes voor je neus een romantische film opzetten. De kaart kun je uiteraard in de PIKAJOE fotoslinger doen, maar je kunt hem ook in een mooi fotolijstje stoppen, op je koelkast hangen of opsturen naar iemand die je dierbaar is.

Met deze herfstkaart komt mijn creatieve inslag en liefde voor sfeer mooi samen. Ik hoop dat het jou ook een warm gevoel geeft!


De PIKAJOE herfstkaart is een unieke kaart die je in de herfstperiode GRATIS bij elke bestelling krijgt. Klik hier om hem te bekijken.

Happy customers

25 augustus 2016

Inmiddels hebben we onze eerste klanten al blij kunnen maken met een fotoslinger. Wil je zien hoe ze daar hangen? Neem dan een kijkje bij onze Happy Customers!

Stylingtips

23 augustus 2016

De PIKAJOE fotoslinger is op talloze manieren te gebruiken. Of je nou een babyshower, verjaardag, bruiloft of tuinfeest organiseert, alles kan! 

Hier wat inspiratie voor een babyshower:

 

© 2016 - 2024 Pikajoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel